Vejers Strand Aktiviteter

Program for årets aktiviteter fra Vejers Strand Venner

Der er løbende aktiviteter i Vejers Strand hele sommeren. Følg med på Facebook under Vejers Venner. Her er 2024 program som kan hentes i receptionen:

Det er 13. Sæson og Vejers Venner har gjort sig umage med at udarbejde et bredt og udvidet program således der forhåbentlig

er aktiviteter og/eller arrangementer for enhver smag.

 

Programmet starter med Skt. Hans den 23 juni og herefter Frokostjazz, Uge 29 Sportsugen og i uge 30 & 31 mange aktiviteter og arrangementer indenfor områderne Kultur, Natur og Musik. Ravudvalgene har sat et flot program op for Ravfestival den 27, 28 og 29 september og sæsonens program slutter med musik den 4 nov.

 

Vi gør opmærksom på at der ved enkelte arrangementer i teltet på stranden er maks. 175 pladser.

Check derfor allerede nu programmet og tilmeld dig via mobile pay der hvor dette kræves - husk "Mrk. samt navn" - se nærmere i programmet.

 

Vejers Familie Camping

Masser af skønne oplevelser og aktiviteter

Vejers Familie Camping

Vores plads er en rolig familieplads, hvor afslapning og nattero er en selvfølge. Vi lægger stor vægt på nærhed og gode, rene faciliteter. Vi er altid selv på pladsen og er dem, der siger ”goddag og velkommen” når I ankommer, og ”kom godt hjem og på gensyn” når I rejser hjem fra ferien.

Vi tilbyder pladser til campingvogne og autocamper faciliteter. Telte er også muligt og får samme størrelses enhed som campingvogne. I vælger selv, hvor på pladsen I ønsker at slå jer ned. 2 toiletbygninger og ikke langt til hverken butik eller pool her hos os.