Træf / grupper

Vi tilbyder ophold og samling i vores festrum/mødelokale

Plads til op til 60 personer

Vi tilbyder ophold og samling i vores festrum/mødelokale for op til 60 personer der kan spise samlet. Det kan være fætter/kusine fester, familietræf, fødselsdage, Skoleklasser, interesse grupper og møder etc.

I kan bo i vores hytter (80 personer) eller egne campingvogne og så benytte jer af lokalet (100 m²), 2 toiletter, garderobe, køkken med industri ovn, kølerum og service til 60 personer.

Der er masser af aktiviteter I kan se og opleve i området. Tag til Tirpitz i Blåvands, Flygtningemuseum i Oksbøl, strandture, cykelture, Blåvand Zoo, Skattejagt i skovene rundt om pladsen eller hvad med en dyst i minigolf. Vi hjælper jer gerne med at arrangere.

I kan benytte den store grill vi har her på pladsen eller vælge at få mad bragt til jeres arrangement. Der er mange lokale muligheder og vi henviser gerne til de steder vi har haft succes med at bruge ved andre arrangementer.

Vejers familie camping

Camping for hele familien

Vejers Familie Camping

Vores plads er en rolig familieplads, hvor afslapning og nattero er en selvfølge. Vi lægger stor vægt på nærhed og gode, rene faciliteter. Vi er altid selv på pladsen og er dem, der siger ”goddag og velkommen” når I ankommer, og ”kom godt hjem og på gensyn” når I rejser hjem fra ferien.

Vi tilbyder pladser til campingvogne og autocamper faciliteter. Telte er også muligt og får samme størrelses enhed som campingvogne. I vælger selv, hvor på pladsen I ønsker at slå jer ned. 2 toiletbygninger og ikke langt til hverken butik eller pool her hos os.