Oplevelser på campingpladsen

På legepladsen har vi indrettet et paradis for de aktive unger – med både hoppepuder, boldbad og klatre/rutscje tårn

Oplevelser på pladsen

Børnene elsker vores dejlige swimmingpool med børnebassin. Her er der godt med læ og mulighed for at nyde solen. Poolen er opvarmet med solanlæg på taget. Poolen er åben fra Pinse til sidste søndag i August hvert år.

På legepladsen har vi indrettet en legeplads for de aktive unger – med både hoppepuder, dreje ruse og klatretårn.

Lille bålplads ved receptionen bliver brugt til bl.a. snobrød og pandekager, popcorn på bål i vores sommerprogram for ungerne.

Hvert år i Pinsen på pinselørdag har vi fælles pinsefrokost for alle pladsens gæster. Maden er gratis og drikkevarer købes på stedet. Musik og hygge et par timer i vores store telt for hele familien. Tilmelding er nødvendig og max plads til 200 personer.

Børneaktiviteter både udendørs og indendørs i sommerugerne 28-31. Vi maler, dekorerer, graver guld og meget mere. Se programmet under For Børn her.

TV rummet/aktivitetsrummet er åbent hele døgnet for vores gæster. Her kan I mødes og se TV eller spise aftensmad, hvis I er afsted i telt og gerne vil sidde samlet og spise. Der er bøger til fri afbenyttelse.

Vejers Familie Camping

Masser af skønne oplevelser og aktiviteter

Vejers Familie Camping

Vores plads er en rolig familieplads, hvor afslapning og nattero er en selvfølge. Vi lægger stor vægt på nærhed og gode, rene faciliteter. Vi er altid selv på pladsen og er dem, der siger ”goddag og velkommen” når I ankommer, og ”kom godt hjem og på gensyn” når I rejser hjem fra ferien.

Vi tilbyder pladser til campingvogne og autocamper faciliteter. Telte er også muligt og får samme størrelses enhed som campingvogne. I vælger selv, hvor på pladsen I ønsker at slå jer ned. 2 toiletbygninger og ikke langt til hverken butik eller pool her hos os.