Aktiv ferie

På Vejers Familie Camping er der rige muligheder for en aktiv ferie

Rige muligheder for en aktiv ferie for hele familien

Cykelture
I de skønne skove og plantager rundt om Vejers Strand og Vejers Familie Camping er der rige muligheder for at tage cyklen ud på tur. Både motionister og mere professionelle kan få deres lyster styret i vores dejlige område.

Gode cykelstier både til Oksbøl, Blåvand og Henne Strand. Her kan hele familien deltage. Ønsker man mere motionscykling så findes der også gode kort og indtegnede ruter.

Panorama ruter: Der findes 16 panorama ruter i områder langs den jyske vestkyst. Varierende i længder og alle som rundture så man kan køre derhen, stille bilen og tage en rundtur. Vores lokale panorama rute er beskrevet her: http://vestkystruten.dk/da/cykelruter/panorama/vejers/ Den er 26 km. lang og foregår igennem hede og skov lidt nord for Vejers Familie Camping.

Mountainbike ruter i Bordrup og Blåbjerg.
Bordrup plantage byder på 3 baner af forskellig sværhedsgrader og længde. Grøn, blå og sort rute. Bordrup er ca. 7 km. fra campingpladsen og der er anlagt cykelsti hele vejen fra campingpladsen og frem til ruterne hvis man ønsker at cykle frem ellers er der gode p- forhold ved ruternes start/slut.

Blåbjerg Plantage byder på ruter på 4, 7 og 13 km. Banerne er ca. 10 km. fra campingpladsen og der er ligeledes cykelsti fra campingpladsen og hele vejen frem til ruternes start/slut.

Svømme- og badeland Sportspark Blåvandshuk
Alle gæster der bor hos os har gratis adgang til stort badeland - se mere her…

badeland
cykel

Vandreruter
I receptionen er der mulighed for at få gode vandrekort over plantager og stisystemer i Vejers Strand. Der er indtegnede ruter som let kan følges af alle i varierende længder fra 2 – 7 km.

Hesteudlejning
Vejers Strand har hesteudlejning hvor man kan deltage på ture med guide eller leje en hest på timebasis, hvis man er erfaren rytter. Der er også mulighed for små børn at få trækketure på ponyer. Se mere på http://www.vesterhavsridning.dk/pages/dansk/velkommen.php

Golf
Blåvandshuk Golfklub er beliggende kun 10 km. fra Vejers Familie Camping. Her tilbydes 18 hullers bane og den mindre skovbane på 9 huller par 3 bane. Den ligger naturskønt med kig over Ho Bugt, dejligt placeret i Naturpark Vesterhavet. Se mere info og book her: http://www.blaagolf.dk/

Lystfiskeri
I området omkring Vejers Familie Camping ligger en del put&take søer der er privatejede. Her købes timekort/dagskort på stedet. Vi sælger i receptionen dagskort til fiskesøen i Grærup. Den drives af en lokal sportsfiskerforening og der udsættes fisk flere gange ugentligt i højsæsonen. Vi hjælper jer gerne i receptionen med at finde det sted, hvor I ønsker at tilbringe en dag med fiskeri.

Svampejagt
Der er spisesvampe i de danske skove hele året, men sensommeren og efteråret er den perfekte tid til at gå på svampejagt i, da antallet her er på sit højeste. I plantagen rundt om campingpladsen er der mange lysninger hvor svampene har gode vækstbetingelser. Tag kurven og gå en tur ud på opdagelse. Hvis I ikke har svampe kendskab og ønsker at få en guide med ud på tur, så har Ta´ på tur folderen mange guidede ture hen over efteråret

Vejers Familie Camping

Masser af skønne oplevelser og aktiviteter

Vejers Familie Camping

Vores plads er en rolig familieplads, hvor afslapning og nattero er en selvfølge. Vi lægger stor vægt på nærhed og gode, rene faciliteter. Vi er altid selv på pladsen og er dem, der siger ”goddag og velkommen” når I ankommer, og ”kom godt hjem og på gensyn” når I rejser hjem fra ferien.

Vi tilbyder pladser til campingvogne og autocamper faciliteter. Telte er også muligt og får samme størrelses enhed som campingvogne. I vælger selv, hvor på pladsen I ønsker at slå jer ned. 2 toiletbygninger og ikke langt til hverken butik eller pool her hos os.