Senior tilbud

Senior tilbud

SENIOR tilbud (+60 år) gælder alle hverdage og hen over weekender dog IKKE helligdagsweekender som kr. himmelfart og Pinse.

I perioden 24. marts til 26. juni og igen fra 20. august og året ud..
Kom og bo hos os i 4 nætter til 550 kr. inkl. 2 personer, plads til egen vogn og evt. 1 hund. Der afregnes elforbrug efter måler 4,50/kwh. Polet til bad 8 kr./4 min. Der kan tilkøbes flere nætter til 137,50 kr. pr. nat.

Seniortilbud +60 år skal bestilles inden ankomst og kan bookes online her.

 

NYHED:

Som gæst hos os på Vejers Familie Camping får du 20% rabat på dagsentrebilletten til Tirpitz Museum, Flugt Museum, Blåvandshuk Fyr og de øvrige museer under Vardemuseerne. Du skal blot fremvise dit INDSKRIVNINGSBEVIS som du får når du tjekker ind på pladsen, så får du de 20% rabat. 

img_4134

Vejers familie camping

Camping for hele familien

Vejers Familie Camping

Vores plads er en rolig familieplads, hvor afslapning og nattero er en selvfølge. Vi lægger stor vægt på nærhed og gode, rene faciliteter. Vi er altid selv på pladsen og er dem, der siger ”goddag og velkommen” når I ankommer, og ”kom godt hjem og på gensyn” når I rejser hjem fra ferien.

Vi tilbyder pladser til campingvogne og autocamper faciliteter. Telte er også muligt og får samme størrelses enhed som campingvogne. I vælger selv, hvor på pladsen I ønsker at slå jer ned. 2 toiletbygninger og ikke langt til hverken butik eller pool her hos os.