Hytter på Vejers Familie Camping

Vores dejlige lyse hytter findes i forskellige udgaver og prisklasser

Hytter

Vores dejlige lyse hytter findes i forskellige udgaver og prisklasser. Alle har TV med danske DR programmer og udenlandske programmer. Kaffemaskine, elkedel og service. Dyner og puder. Slutrengøring udføres af lejer. Støvsuger og rengøringsmiddel kan hentes i receptionen. Alle priser er ekskl. elforbrug, der afregnes efter måler i hytten. 1 hund er tilladt og inkluderet i prisen. Gratis adgang til udendørs pool og der udstedes ligeledes et badelandskort til Blåvandshuk Svømme- og badeland (10 min. kørsel) inkluderet i prisen.

NYHED!

Som gæst hos os på VEJERS FAMILIE CAMPING, får du 20% rabat på dagsentrebilletten til Tirpitz Museum, Flugt Museum, Blåvandshuk Fyr og de øvrige museer under Vardemuseerne. Du skal blot fremvise dit INDSKRIVNINGSBEVIS som du får når du tjekker ind på campingpladsen, så udløser dette de 20% i rabat på entré.

Tilbud

Fra mandag – torsdag, prøv en af vores dejlige hytter med eget bad og toilet for kun 1200 kr. for 3 nætter inklusive op til 4 personer og evt. 1 hund. Der afregnes elforbrug efter måler 4,50/kwh. Tilbuddet kan IKKE bookes online, men skal bestilles på
mail info@vejersfamiliecamping.dk eller på tlf. 75 27 70 36. Tilbuddet gælder IKKE i ugerne 26-36  OBS hytter vinterlukker fra uge 41.

Type 1 - 6 pers.

25 m² hytte med eget bad og toilet. 6 sovepladser (fordelt på køjeseng, dobbeltseng, hems/sovesofa) og køkken samt store sydvendte terrasser. Fra nogle af hytterne kan legepladsen ses fra terrassen og andre er trukket lidt tilbage og har eget græsareal foran hytten. Pladskort nr. 3, 4, 5, 6, 170H, 170, 169 og 168

Alm. hytte - 4 pers.

20 m² hytte til 4 personer med nybyggede soverum i 2 alkover med hver 2 boksmadrasser. Spiseplads, the køkken og store sydvendte terrasser. Tæt ved legeplads og 1 minuts gang fra toilet og badefaciliteter i toiletbygningen. Pladskort nr. 165, 166 og 167.

Type 2 - 6 pers.

25 m² hytte med eget bad og toilet. 6 sovepladser (fordelt på soverum med dobbeltseng og soverum med køjeseng bygget af boksmadrasser) stor hems med 2 boksmadrasser også. Større køkken og 2 lænestole i opholdsrum. Stor terrasse, delvist overdækket terrasse med havemøbler. Tæt ved legeplads. Pladskort nr. 154, 154H og 159

Alm. hytte - 4 pers. 12 m²

12 m² hytte til 4 personer med køjesenge med hver 2 boksmadrasser. Spiseplads, the køkken og store terrasse med bord/bænkesæt. 1 minuts gang fra toilet og badefaciliteter i toiletbygningen. Pladskort nr. 75.

Vejers familie camping

Camping for hele familien

Vejers Familie Camping

Vores plads er en rolig familieplads, hvor afslapning og nattero er en selvfølge. Vi lægger stor vægt på nærhed og gode, rene faciliteter. Vi er altid selv på pladsen og er dem, der siger ”goddag og velkommen” når I ankommer, og ”kom godt hjem og på gensyn” når I rejser hjem fra ferien.

Vi tilbyder pladser til campingvogne og autocamper faciliteter. Telte er også muligt og får samme størrelses enhed som campingvogne. I vælger selv, hvor på pladsen I ønsker at slå jer ned. 2 toiletbygninger og ikke langt til hverken butik eller pool her hos os.