Skip to content
DK | DE | UK       
75 27 70 36

Oplevelser på campingpladsen

På legepladsen har vi indrettet et paradis for de aktive unger – med både hoppepuder og klatretårne

Oplevelser på pladsen

Børnene elsker vores dejlige opvarmede swimmingpool med børnebassin. Her er der godt med læ og mulighed for at nyde solen. På legepladsen har vi indrettet et paradis for de aktive unger – med både hoppepuder og klatretårne.

Lille bålplads bliver flittigt brugt til bl.a. snobrød og pandekager, popcorn på bål i vores sommerprogram for ungerne.

Hvert år i Pinsen på pinselørdag har vi fælles pinsefrokost for alle pladsens gæster. Maden er gratis og drikkevarer købes på stedet. Musik og hygge et par timer udendørs for hele familien. Tilmelding er nødvendig og max plads til 270 personer.

Børneaktiviteter både udendørs og indendørs i sommerugerne 28-31. Vi maler, dekorerer, graver guld, spiller minigolf og meget mere. Se programmet under For Børn her.

TV rummet/aktivitetsrummet er åbent hele døgnet for vores gæster. Her kan I mødes og se TV eller spise aftensmad hvis I er afsted i telt og gerne vil sidde samlet og spise. Der er bøger til fri afbenyttelse.

Vejers Familie Camping

Masser af skønne oplevelser og aktiviteter

Vejers Familie Camping

Vores plads er en rolig familieplads, hvor afslapning og nattero er en selvfølge. Vi lægger stor vægt på nærhed og gode, rene faciliteter. Vi er altid selv på pladsen og er dem, der siger ”goddag og velkommen” når I ankommer, og ”kom godt hjem og på gensyn” når I rejser hjem fra ferien.

Vi tilbyder pladser til campingvogne og autocamper faciliteter. Telte er også muligt og får samme størrelses enhed som campingvogne. I vælger selv, hvor på pladsen I ønsker at slå jer ned. 2 toiletbygninger og ikke langt til hverken butik eller pool her hos os.